От 1 публикуваха становище  във фейсбук по повод назначаването на

...
От 1 публикуваха становище  във фейсбук по повод назначаването на
Коментари Харесай

Има такъв народ: Постигнахме основната си политическа цел

 От 1 разгласиха становище  във фейсбук във връзка назначението на служебно държавно управление през днешния ден и равносметка на свършеното от тях в 45-тото Народно заседание: 

С декрет на президента на Република България -, през днешния ден публично бе необуздано 45-то Народно заседание.

Макар и да продължи по-малко от месец, то беше задоволително съдържателно, защото съумя да постави основите на едно друго бъдеще за България.

-  За пръв път в най-новата ни история не беше излъчено държавно управление и трите мандата бяха върнати. За пръв път в най-новата ни история не беше признат дневен ред на Народното събрание и то не можа да работи, като мотивът за това беше проява на мощ от страна систематичните партии.

- Политическа партия “Има подобен народ " реализира главната си политическа цел и съумя да демонтира от власт едноличния режим на. Не дадохме опция да се сътвори мимикриращо държавно управление, което да подмени смяната и да сътвори условия за връщане на подправената непоклатимост. И това се дължи на първо място на гласоподавателите ни, които ни излъчиха като втора политическа мощ. Ние просто следвахме това, което бяхме дали обещание и показахме, че водещи в политиката би трябвало да са правилата, а не самоцелния блян към властта.

- Върнахме смисъла на републиката, тъй като съживихме духа на най-висшия и орган - Народното събрание. А това дали е имало грозни подиуми и невъзпитано държание, няма по какъв начин да е проблем на институцията, тъй като е отговорност на хората, които са в нея. Важното е, че Народното събрание още веднъж може да приема законите при изискванията на плурализъм, а не на лобизъм.

- Постигнахме и друга политическа цел, като успяхме да създадем условия за по-честни избори. Повредихме “машината за измами ", посредством приемането на промени в Изборния кодекс. Създадохме доста по-добри условия за гласоподаване на сънародниците ни в чужбина, с цел да бъдат дейни и съпричастни при идната смяна.

- Успяхме да доведем обстановката до такава степен, че най-големите манипулатори на избори да се оплакват от това, че ще проведем оптимално почтени избори.

- Предстоят избори на 11 юли и на ход са гласоподавателите, от чиито избор още веднъж зависи опцията поредните стъпките в посока смяна към директна народна власт да продължат да се случват!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР